www.orkesterchestymorgan.se
Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Fraktinformation

1. Din beställning skickas vanligtvis inom 12 timmar när din betalning är mottagen. Vi levererar din beställning av Worldwide Express Mail Service. Leveranserna tar vanligtvis 3 ~ 5 arbetsdagar att komma fram.

2. Spårningsnummeret av ditt paket skickas till dig när din beställning skickas. Du kan kontrollera statusen för din beställning online med ditt spårningsnummer.

3. Vår fraktkostnad kommer att visas när du beställer (kommer att konverteras till lokal valuta baserat på ditt val), oavsett hur många par du köper i din beställning. Fraktkostnaden kommer automatiskt att läggas till i totalumman när du skickar betalning.

4. Vi kan inte leverera din beställning till en P.O. Boxadress, så var god och se till att du har gett oss en gatuadress.

RETURSPOLITIK

utbyten

Om du inom 7 dagar från mottagandet av dina varor önskar byta dem för en annan storlek, vänligen kontakta oss i förväg. Varor accepteras endast för utbyte om de inte har bäras, skadats eller ändrats.

Produktutbyten kommer att skickas på kundens egen kostnad. Observera att kostnaderna i samband med retur av varor är ensam ansvar för kunden.

avkastning

Om du inom 7 dagar från mottagandet av dina varor önskar returnera dem för återbetalning, kontakta vår kundservice först. Varor accepteras endast för retur, om de inte har bäras, skadats eller ändrats.

Vänligen kontakta oss före ditt köp om du har några tvivel eller frågor angående någon av produkterna eller deras storlek.

Alla kostnader som är förknippade med retur av varor är konsumentens ensam ansvar. De ursprungliga fraktkostnaderna återbetalas ej.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2019 www.orkesterchestymorgan.se